VIDEO | Federer a reacționat după gestul Serenei Williams de la Roland Garros: ”Trebuiau să o mai țină în vestiar”

Serena Williams (10 WTA) a fost protagonista unui moment care a strânit controverse la Roland Garros.

După ce a fost eliminată din competiție, sportiva americancă a susținut conferința de presă, însă a provocat o situația care l-a scos din sărite pe Thiem Dominic (4 ATP). Tenismenul austriac se afla în sală după victoria din meciul cu Pablo Cuevas (47 ATP), însă a fost nevoit să plece din cauza Serenei Williams.

Acesta a fost anunțat de organizatori că trebuie să părăsească sala pentru că sportiva din America nu vrea să aștepte.

”N-am înțeles. Ce dracu? E o glumă?! Trebuie să plec din sală pentru că vine ea? O să plec. Serios, nu-mi pasă.” a răbufnit Dominic.

Dominic a mai explicat și că ”Federer sau Nadal n-ar face așa ceva niciodată.”

Întrebat despre situația tensionată, Roger Federer (3 ATP) a explicat cum ar fi reacționat dacă era în locul Serenei: ”Ceva greșit s-a întâmplat de au ajuns în această situație. Eu cred că jucătorul rămas în turneu ar trebuie să aibă prioritate. Dacă eu aș fi pierdut cu Mayer, l-aș fi lăsat primul sau l-aș fi lăsat să decidă când merge la conferință pentru că el are un meci în turneu. Următoarea mea partidă va fi peste mult timp.

Cu siguranță au existat unele neînțelegeri. Sau poate organizatorii trebuiau să o mai țină pe Serena în vestiar, nu să aștepte în centrul media. Eu înțeleg frustrarea lui Dominic. El nu înțelege cum s-a întâmplat asta.” a declarat Roger Federer.