VIDEO | Fed Cup. România egalează Rusia! Victorie fabuloasă pentru Jaqueline Cristian! Urmează meciul decisiv de dublu

Duelul dintre România și Rusia în Fed Cup va fi decis în urma meciului de dublu! Scorul la general a devenit 2-2, după ce Jaqueline Cristian (locul 197 WTA) a reușit o victorie neașteptată în fața rusoaicei Veronika Kudermetova (38 WTA), scor 7-5, 6-3. Jaqueline Cristian (21 de ani) este o debutantă în Fed Cup.

Meciul a durat o oră și jumătate. Jaqueline Cristian a cedat serviciul de numai două ori, reușind patru break-uri.

Meci senzațional făcut de Jaqueline Cristian, în cea de-a patra partidă a întâlnirii România – Rusia, din Calificările pentru Turneul Final al Fed Cup. Compatrioata noastră a învins cu 7-5, 6-3 pe Veronika Kudermetova, o jucătoare clasată cu aproape 160 de locuri mai sus în clasamentul WTA. Acest lucru nu a contat deloc pentru Cristian care, susținută de impresionantul public din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a reușit un meci perfect. Jaqueline a egalat, astfel, scorul general, 2-2, iar echipa care merge în aprilie, la Budapesta, printre cele mai bune 12 echipe din lume, va fi decisă după meciul de dublu“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei de Fed Cup a României.

Publicată de Romania Fed Cup Team pe Sâmbătă, 8 februarie 2020

Meciul de dublu este decisiv pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, programat între 14 și 19 aprilie. Echipele anunțate inițial sunt Irina Maria Bara/Raluca Olaru, respectiv Anna Blinkova/Anna Kalinskaya.

Publicată de Romania Fed Cup Team pe Joi, 6 februarie 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Fed Cup. România, condusă de Rusia după meciul al treilea! Eșec dramatic pentru Ana Bogdan