Gigi Becali vrea să transfere din nou de la Viitorul. Patronul FCSB a pus ochii pe un internațional U21.

Finanțatorul roș-albaștrilor l-a transferat pe Ionuț Vînă de la Viitorul, însă nu se oprește aici. Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB și pe Virgil Ghiță (23 ani), internațional U21. Fotbalistul este unul dintre oamenii de bază ai ”Regelui”. Acesta a jucat atât în victoria cu Dinamo, scor 5-0, cât și în succesul cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

De serviciile lui Ghiță s-a interesat și Universitatea Craiova, însă oltenii nu sunt dispuși să plătească prețul cerut de Gică Hagi: 1.25 milioane de euro.

”Îl mai avem şi pe Ghiţă care probabil că Steaua (n.r. FCSB) i-a făcut capul mare şi lui. Craiova se laudă că vinde cu 5, că vinde cu 7. Pe Ghiță nu puteți să dați 1,25 de milioane de euro, cât am cerut? Am cerut mult? Va deveni cel mai bun fundaș central. Am câștigat trofee, jucătorul meu nu e valoros?” a declarat Gică Hagi după meciul cu Chindia Târgoviște.

1 milion de euro este cota de piață a lui Ghiță, potrivit transfermarkt.com.

”Deocamdată stau aici. Nu stiu nimic de nicio ofertă. De cea de la Craiova am aflat tot din auzite. Deocamdată vreau sa îmi fac treaba și nu mă gândesc să plec.” a declarat Virgil Ghiță.

Vezi și VIDEO | Oltenii vor să ”sparga gheața” și să câștige la București! ”Vom face un rezultat bun cu Dinamo”