VIDEO | FCSB speră să-și revină în Europa League. “Avem nevoie de victorie pentru moral”

FCSB vrea să ajungă în play-off-ul Europa League, chiar dacă trece printr-un moment foarte dificil. Fără antrenor principal și cu trei înfrângeri consecutive, ‘roș-albaștrii’ întâlnesc echipa cehă Mlada Boleslav la Giurgiu.

Fundașul grec Aristidis Soiledis, proaspăt transferat de la FC Botoșani, a declarat că meciul de joi este foarte important pentru moralul jucătorilor.

E un joc foarte important pentru noi. Vrem să câştigăm. Este un meci foarte important pentru noi şi trebuie să obţinem cele trei puncte în tur. Avem nevoie de victorie acasă pentru moral. Suntem o echipă mare în Europa şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Trebuie să uităm de ultimul meci şi să privim înainte. Ştim că e un meci dificil, că trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga.

Este foarte important să continuăm în cupele europene. Ştiu că este un moment dificil pentru echipă, dar suntem fotbalişti profesionişti, trebuie să privim înainte şi să dăm tot ce avem mai bun“, a spus Soiledis în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă înainte de FCSB – FK Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al UEFA Europa League.

Publicată de FCSB pe Miercuri, 7 august 2019

FCSB – Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League, se joacă joi, de la ora 21:30, la Giurgiu.

CITEȘTE ȘI -> George Pușcaș pleacă de la Inter! Echipa cu care s-a înțeles