FCSB și Vitoria Guimaraes au încheiat la egalitate, scor 0-0, la Giurgiu, în prima manșă din play-off-ul Europa League. Căpitanul ‘roș-albaștrilor’, Mihai Pintilii, a declarat că echipa lui are șanse mari de calificare, întrucât portughezii nu l-au impresionat.

Raportul șuturilor pe poartă a fost 3-0 pentru FCSB. Florinel Coman a trimis mingea în bară în prima repriză.

Meciul retur va avea loc joia viitoare, de la ora 22.00, la Guimaraes.

Să sperăm că se întâmplă așa cum s-a întâmplat cu Mlada Boleslav. A avut Coman două ocazii în prima repriză, păcat că n-a intrat. La nivelul ăsta, trebuie să înscrii ocaziile pe care le ai. Ne-am cam speriat de ei, părerea mea. Dar nu sunt de speriat. Am făcut un meci bun, sper să jucăm de la meci la meci tot mai bine.

Dacă avem atitudinea și dăruirea din seara asta, cred că vom fi bine de acum încolo. Important e să formăm o familie, un grup unit. Am încercat să ne apropiem. Dacă tragem unul pentru altul, nu avem cum să nu avem rezultate.

Avem șanse mari de calificare, important e să marcăm. Nu știu nimic de noul antrenor, nu ne interesează. La câte nume s-au vehiculat, cred că nici Andronache nu mai simte nimic, n-are nicio emoție.

Vrem calificarea, m-aș bucura pentru băieții tineri din vestiar, au nevoie de asemenea meciuri. Să joci din 3 în 3 zile e ceva senzațional. Am înțeles că o să mai vină jucători, 3-4„, a spus Mihai Pintilii la Pro TV.