VIDEO | FCSB, noua țintă a ‘comisarului’ Moldovan! “Ne-am pregătit foarte bine”

Chindia Târgoviște are așteptări mari înaintea meciului cu FCSB de duminică, din etapa a 13-a a Ligii 1. Antrenorul Viorel Moldovan nu se mulțumește cu un egal și țintește o participare în play-off-ul Ligii 1.

La debutul campionatului, obiectivul Chindiei era evitarea retrogradării. Rezultatele din ultima vreme – trei victorii și un egal – le-au dat avânt târgoviștenilor, scrie realitateadedambovita.net.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, având câte 15 puncte. Meciul Chindia – FCSB se joacă duminică, 20 octombrie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, începând cu ora 20.30.

Este un joc foarte important pentru noi. Jucăm pe teren propriu și ne-am pregătit foarte bine pentru a face un meci foarte bun, pentru a câștiga această partidă. Ne dorim fără îndoială toate cele trei puncte puse în joc, sunt foarte importante pentru noi vizavi de perspectiva a ceea ce ne-am propus. Până la finalul acestui sezon regulat, vrem să acumulăm cât mai multe puncte, care să ne dea posibilitatea să accedem în play-off“, a spus Viorel Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Chindia, în mijlocul unui război Dinamo – FRF! Moldovan îi contrazice pe medicii naționalei de tineret

Spynews.ro