VIDEO | FCSB ia în serios FC Argeş! Petrea: “Astea sunt atuurile lor!”

Cu şapte puncte obţinute în cele trei meciuri disputate în 2021, FC Argeş a devenit un adversar de luat în serios şi pentru granzii campionatului. Toni Petrea le-a cerut jucătorilor concentrare totală înaintea meciului de la Piteşti.

Antrenorul liderului FCSB a primit şi două veşti bune în zilele premergătoare partidei de marţi seară. Nedelcu şi Moruţan au revenit la antrenamente şi vor fi curând apţi de joc.

Toni Petrea ia în serios meciul cu FC Argeş, echipă neînvinsă în 2021. Oboseala şi refacerea jucătorilor în condiţiile în care se joacă două meciuri pe săptămână sunt principalele preocupări ale antrenorului de la FCSB.

“Un meci de campionat dificil, cu un adversar în revenire de formă şi neînvins în acest început de retur. Au câştigat ultimele meciuri pe final, sunt o echipă care aleargă foarte mult, disciplinată, foarte bună la fazele fixe. Au finaluri foarte bune, înseamnă că sunt bine pregătiţi fizic. Nouă nu ne rămâne decât să ne facem jocul nostru, ofensiv, şi să obţinem cele trei puncte.

Au intrat în programul echipei şi Moruţan şi Nedelcu, probabil de la meciul următor îi vom vedea. Ne gândim şi la o rotaţie, avem discuţii individuale şi cu jucătorii. Vreau să ştiu gradul lor de oboseală şi să trimit în teren cel mai bun unsprezece la momentul respecitv.
Fazele fixe, plus contraatacurile sunt atuurile lor. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi pe toată durata partidei şi să tratăm cu maximă seriozitate” – a declarat Toni Petrea.

FC Argeş – FCSB se va juca marţi seară, de la 19:45, pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin din Piteşti.