VIDEO | FCSB, cu gândul la meciul din Liga Europa! “E logic să se întâmple asta”

FCSB are o singură victorie în acest debut de sezon în Liga 1, dar ‘roș-albaștrii’ sunt cu gândul la returul cu Mlada Boleslav din Liga Europa. Înaintea meciului cu FC Voluntari, antrenorul interimar al FCSB, Vergil Andronache, este convins că jucătorii săi vor fi motivați și împotriva ilfovenilor.

După patru etape din Liga 1, FCSB ocupă locul 9 în clasament, cu patru puncte. Nici FC Voluntari nu stă mai bine – a strâns doar două puncte.

clasament liga 1 1

Meciul FCSB – FC Voluntari se joacă duminică, de la ora 21:00, pe arena ‘Nicolae Dobrin’ din Pitești.

Chiar dacă gândurile noastre sunt îndreptate la meciul retur cu Mlada, mâine suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu, pe care ni-l dorim să îl câștigăm. Îi tratăm cu respect, nimeni nu va intra pe teren deconectat.

Probabil că fiecare jucător se motivează mult mai bine când este vorba de meciuri internaționale. E logic să se întâmple asta.

Da, mai avem nevoie de fundaș central. Sunt aici să asigur continuitatea și nimic mai mult“, a spus Vergil Andronache la conferința de presă.

Conferință de presă înainte de FCSB – FC Voluntari.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 10 august 2019

Mlada Boleslav – FCSB, din turul trei preliminar al Ligii Europa, se va juca joi, de la ora 20:00. În tur, scorul a fost 0-0.