Bogdan Vintilă şi-a autoevaluat parcursul ca antrenor principal al FCSB. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a surprins pe toată lumea cu nota pe care şi-a oferit-o.

Vintilă a glumit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Poli Iaşi: „Îmi dau nota patru, au fost două, trei jocuri pe care trebuia să le câştig! Sunt nominalizat la antrenorul anului pentru că sunt la FCSB, hai să fim serioşi, altfel nu era cazul” – a explicat antrenorul roş-albaştrilor.

Conferință de presă Bogdan Vintilă!

Bogdan Vintilă înainte de Politehnica Iaşi-FCSB!

Publicată de FCSB pe Luni, 2 decembrie 2019

Antrenorul FCSB speră că amânarea meciului de la Voluntari, din cauza ploii torenţiale, îi va ajuta pe jucătorii săi în deplasarea de la Iaşi.

„Avem un mica avantaj şi sper că jucătorii mei să fie la sută la sută, atât fizic cât şi mental. Mai avem cinci meciuri în care trebuie să ne punem toată energia şi să le câştigăm” – a anticipat Vintilă confruntarea cu echipa lui Mihai Teja.

Vintilă a comentat şi situaţia lui Panţîru. Lăudat de patron, care l-a numit cel mai bun fundaş stânga din Europa, jucătorul adus de la FC Botoşani fusese scos din echipă după înfrângerea suferită în meciul cu Astra, scor 1-3. La Voluntari, grecul Soiledis ar fi fost titular în locul lui.

„Când eşti fotbalist poti să stai şi pe bară, şi în teren, titular. Poţi să fii cel mai bun fundaş stânga din Europa, asta nu îţi garantează postul de titular” – a explicat Vintilă decizia luată cel mai probabil de Gigi Becali.

Poli Iaşi – FCSB se va juca marţi, de la 20:30. Cu o victorie, roş-albaştrii ar ajunge la cinci puncte de liderul CFR Cluj.