RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | FCSB 2, noul lider din Liga 3 după o victorie categorică

FCSB 2 a revenit pe linia victoriilor și a câștigat fără drept de apel, scor 6-0, cu Concordia Chiajna 2, în etapa cu numărul 12 din Liga a 3-a.

După remiza 1-1 din etapa trecută din derby-ul cu Steaua, echipa finanțată de Gigi Becali avea nevoie de un meci bun, în care să aibă o prestație solidă. Meciul respectiv a venit, cu un scor de tenis obținut contra echipei secunde a Concordiei Chiajna.

OctavianPopescu1

Formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă a beneficiat de aportul mai multor jucători de la prima echipă a FCSB-ului. Gabriel Simion, Alexandru Buziuc, Antonio Dănilă, Alexandru Stan și Laurențiu Ardelean, cu o „dublă”, au fost marcatorii echipei învingătoare.

Un caz aparte din lotul clubului patronat de Gigi Becali este cel al fundașului stânga, Alexandru Stan. Jucătorul de 32 ani a fost trimis de patron la echipa a doua în vara lui 2019. Surprinzător că de atunci nu a prins minute nici măcar la FCSB 2.

Totuși, plătit cu 10.000 euro lunar, Alexandru Stan a apărut pe bancă de rezerve în meciul cu Steaua, iar în partida cu din etapa a 12-a, a fost titular și chiar autorul unui gol frumos, din voleu.

Lupta pentru promovare se încinge. După această victorie, FCSB 2 o întrece pe Steaua și devine lider în seria a 4-a din Liga a 3-a. Dar formația lui Gigi Becali are un meci în plus jucat. Cele două echipe se pot întâlni în dublă manșă, pe 22 și 29 mai, în finala play-off-ului de promovare în Liga a 2-a.

CITEȘTE ȘI –>> Bogdan Vintilă, prima reacție după ce echipa sa a fost egalată în ultimele minute: “Mă așteptam să fie așa!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare