RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | FC Universitatea Craiova, gata de războiul promovării! Ovidiu Stângă, mesaj pentru suporteri: ,,Pentru mine, Peluza Sud e unică”

FC Universitatea Craiova se pregăteşte intens pentru reluarea sezonului din Liga a 2-a, acolo unde este principala favorită la promovare. 

Ovidiu Stângă, antrenorul Craiovei, se arată încântat de o nouă experienţă ca antrenor la echipa care l-a făcut mare.

Acesta este de părere că echipa se află într-o situaţie foarte bună din puncte de vedere sportiv.

,,Pentru mine este o plăcere să lucrez în Craiova, eu îmi doresc tot timpul unde sunt să fac performanţă. Am venit, pentru că iniţial aici e casa mea. 

Pentru mine nu au fost niciodată discuţiile grele, pentru că, când vii cu sufletul nu mai e important problema financiară, durata contractului, ei au ajuns la concluzia că eu trebuie să fiu aici, atâta timp cât ei mă ştiu că eu dau 100% când sunt pe teren. Tot timpul am revenit când a fost greu, niciodată când a fost bine. Acum este o situaţie bună, pentru că echipa e pe primul loc. Acum nu este un moment greu sportiv.”, a declarat Ovidiu Stângă

Antrenorul oltenilor a vorbit şi despre lupta la promovare care se dă între mai multe echipe. Acesta trage şi un semnal de alarmă, spunând că meciurile nu sunt câştigate dinainte, după ce Craiova a pierdut puncte cu echipe mici în toamnă.

,,Atât cât sunt mai multe echipe, competiţia are interes. O să fie greu, ţinând cont de condiţiile meteo care sunt acum, de viruslul acesta care ne poate schimba oricând programul. Nu sunt condiţii cum au fost în anii trecuţi. Când e greu, uneori e şi frumos. 

E greu de spus că mă bat cu x, cu y, cu z. Este clar că sunt 6-7 echipe care pot să promoveze. Orice meci este greu, echipa a pierdut puncte cu echipe mici. Atâta timp cât nu tratezi fotbalul cum trebuie, poţi să ai probleme.”, a mai precizat antrenorul Ştiinţei.

Ovidiu Stângă mai declară că ţine legătura în permanenţă cu Adrian Mititelu, paztronul echipei, care a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul transferului Mihai Costea. Acesta a ţinut să aibă şi un mesaj la adresa fanilor Craiovei, pe care îi descrie ca fiind unici.

,,Ca prieten îi sunt tot timpul alături, am avut o discuţie cu el, telefonică. Nu mă aşteptam să fie atât de pozitiv la situaţia juridică care există în acest context. El este foarte optimist, a ţinut să transmită echipei că este 100% alături de ea şi lucrul ăsta mă bucură.

Eu sunt alături de FC ,,U”, pentru că sufleteşte, eu numai aici am antrenat şi am şi jucat. Pentru mine Peluza Sud e unică. Nu am avut niciodată conflicte cu ei. Relaţia mea a fost întotdeauna bună cu ea. La FC ,,U” suporterii sunt mai înfocaţi decât în partea cealaltă, pentru că au rămas alături de echipă, au început cu ei de la divizia D, sunt mai fanatici.Trebuie să existe şi un pic de adrenalină, un pic de presiune.”, a mai punctat antrenorul lui FC Universitatea Craiova.

După 14 etape disputate în Liga a 2-a, Universitatea Craiova ocupă locul 1, cu 30 de puncte adunate.

Citeşte şi Ce spune Pablo Cortacero despre datoriile către Ionuţ Negoiţă! ,,Va trebui să avem un dialog în perioada următoare”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare