Liverpool a remizat pe terenul rivalei Everton, scor 0-0, iar la sfârșitul partidei, antrenorul cormoranilor, Jurgen Klopp a avut parte de un moment care l-a lăsat perplex.

Liverpool a pierdut primul loc în Premier League după remiza albă de pe Goodison Park și a coborât pe locul 2, la un punct în spatele celor de la Manchester City cu 9 etape înainte de finalul sezonului.

Finalul partidei a oferit un moment uluitor. Un copil de mingi s-a deplasat către Jurgen Klopp și a început să aplaude ostentativ, provocând furia acestuia.

„Credeți că nu ne-am asumat suficiente riscuri? A fost vreun meci încheiat la egalitate pe care nu am încercat să-l câștigam, în care nu am trimis un nou atacant pe teren? Nu e așa. Suntem suficient de ofensivi, fotbalul nu funcționează în acest fel. Mai sunt 9 etape și nu ne pierdem cumpătul.

Am obținut un punct, dacă era cineva care să câștige meciul, cred că o singură echipa putea fi. Am avut șanse, ocazii mari și nu le-am fructificat. E un punct și trebuie să continuăm”, a declarat Klopp, după partidă.

Pentru Liverpool urmează acum meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Burnley, programat pe data de 10 martie.

Clasamentul din Premier League: