RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Viitorul Rapidului e în mâini sigure! ”Politica lor e foarte bună!”

Giuleștenii sunt lăudați de un nume important din fotbalul românesc.

Ieri, 17 noiembrie, Claudiu Giurgea i-a avut invitați în studioul emisiunii Realitatea Sportivă pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, și pe jurnalistul Daniel Nanu.

„Oracolul din Bălceşti” este de părere că viitorul Rapidului este în mâini sigure. Dragomir îi laudă pe giuleșteni pentru politica lor de a promova tineri. De asemenea, fostul președinte al LPF, consideră că Daniel Pancu este un antrenor potrivit pentru formația din Capitală.

”Dacă nu erau primarul Sectorului 1 și tinerii ăia doi, care sunt patroni, Rapidul era mai rău decât Dinamo. Rapid este pe drumul cel bun pentru că s-au interesat de copii și juniori. Adună tot ce e mai bun. A adus căpitanul Moldovei, un fundaș central și un mijlocaș, Rareș, care va fi unul dintre marii jucători ai acestei țări.

Au cumpărat 14 copii de la 12 ani până la 16 ani. Mie îmi place Pancu. Când era jucător, la 35 de ani dădea ture de teren. Are curaj, are tupeu. Dificil e mereu la Rapid. Ei nu au lot de locul 1. Au promovat tineri, deci politica lor e foarte bună. E foarte mare greșeala să promiți că promovezi în primul an.” a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 17 noiembrie 2019

În acest moment, Rapid se află pe locul 5 în Liga a 2-a, cu 28 de puncte. În următoarea etapă, giuleștenii vor juca cu UTA, pe teren propriu. 

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluire în direct la TV: ”Mă bag și eu la Dinamo, dacă vor fi 8-10 acționari!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare