RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Suporterii lui Dinamo țin capul sus: ”Noi mergem înainte!”

Dinamoviștii țin capul sus și luptă în continuare pentru salvarea lui Dinamo!

Cornel Dinu, legendă dinamovistă cu peste 450 de apariții în tricoul ”câinilor”, a fost invitatul lui Claudiu Giurgea în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă.

”Procurorul” a vorbit despre Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo”, inițiativă care speră să o salveze pe formația din Ștefan cel Mare.

”Este o problemă foarte simplă. Acum un an și jumătate au venit la mine niște băieți din galerie. Au apărut și cei doi care au transformat Peluza Cătălin Hîldan într-o afacere. Eu am un respect deosebit pentru ei, dar nu e normal ca o legendă să fie transformată într-o afacere.

Ei au venit cu un program, iar eu am îmbrățișat acel proiect și imediat s-a produs o ruptură. Mă doare că am fost cel mai bălăcărit, de 30 de ori mai mult decât m-au apostrofat adversarii când jucau. La noi este dispersie în diversitate. Era vorba de o formă de participare financiară a suporterilor. 

În ultimele momente există răspunsul nostru la contractul de asociere. I-am spus lui Negoiță că venim să îl ajutăm. Am respectat toate condițiile lui. Noi dorim să mergem înainte. E foarte multă lume alături de noi. Niciodată nu este târziu pentru unitate!” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Cornel Dinu îi face praf pe șefii FRF. „E un blestem pentru ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu!!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare