RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Revine Copos ca investitor la Rapid? Culisele discuției cu Pancu. „Va fi pe viață alături de Rapid”

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a dezvăluit la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ că a avut o discuție cu George Copos la petrecerea de sfârșit de an. Omul de afaceri vrea să-i ajute pe giuleșteni și s-a oferit să plătească salariile pentru doi jucători importanți.

George Copos (66 de ani) a preluat Rapidul în 1993. Giuleștenii au cucerit de două ori titlul de campioană, în 1999 și 2003, și de patru ori Cupa României. Copos a cedat clubul în 2013.

În martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în „Dosarul Transferurilor”, dar a stat doar un an şi o lună după gratii. Omul de afaceri a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

George Copos când promitea un lucru era sfânt. Înainte de petrecerea de final de an, am stat la o masă împreună, inclusiv cu domnul primar Tudorache. A repetat că nu se mai întoarce în fotbal, dar va fi pe viață alături de Rapid, cu ce va putea… neoficial.

În momentul de față, la Rapid nu e nevoie de niciun sponsor. Poate să vină și nu știu ce miliardar… bugetul e acoperit. E nevoie să vină George Copos?? Poate se supără pe mine… la ultima discuție mi-a zis <Ia-ți doi jucători, cei mai buni pe care îi vrei tu, îmi spui salariul și eu ți-i plătesc până la vară. Nu contează salariul>„, a spus Daniel Pancu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 29 decembrie 2019

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare