VIDEO EXCLUSIV | Reproșul lui Anghel Iordănescu pentru Răzvan Burleanu. “A mers pe mâna oamenilor din Federație”

Anghel Iordănescu a fost invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus. Fostul selecționer a declarat că îi reproșează președintelui FRF, Răzvan Burleanu, faptul că nu s-a implicat direct în alegerea antrenorilor de la echipa națională.

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost numit, pe 26 noiembrie 2019, selecționer al României, în locul lui Cosmin Contra.

Mirel Radoi 1024x578 1

Îl acuz pe Burleanu că a lăsat la mâna lui Stoichiță, a Comisiei Tehnice a FRF, numirea selecționerului naționalei. Eu îi spuneam <Da, alegi, dar treci înainte și discuți cu Gică Hagi>. El a ales calea democratică, să meargă pe mâna oamenilor din Federație. Trebuia să zică <Nu Comisia Tehnică, dați-mi putere să aleg eu selecționerul>. Putea să zică <Am discutat cu Gică Hagi, Ladislau Boloni și m-au refuzat>.

Din ce știu eu, alegerile de selecționer au aparținut Comisiei Tehnice. Am vorbit cu Gică Hagi și mi-a spus că n-a fost contactat de Federație. Asta nu e în regulă. Mircea Lucescu a fost contactat, vă asigur, știu de la Burleanu“, a spus Anghel Iordănescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 5 iulie 2020