VIDEO EXCLUSIV | Negoiță, apărat de un nume mare din fotbalul românesc! “A băgat destui bani! Ar trebui să fie felicitat”

Ionuț Negoiță abia așteaptă să cedeze pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, dar nu s-a înțeles cu nimeni deocamdată. Deși este aprig contestat de către fanii ‘câinilor roșii’, omul de afaceri este apărat de către Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Dumitru Dragomir a comentat situația de la Dinamo și a subliniat că Ionuț Negoiță a luat măsurile necesare pentru a evita retrogradarea echipei din Ștefan cel Mare.

Dinamo n-a câștigat niciun trofeu de când administrarea clubului a fost preluată de către Ionut Negoiță, în martie 2013.

Negoiță ar trebui să fie felicitat! Dinamo ar fi avut soarta Rapidului. Mie mi-a făcut rău, dar am stat și am judecat. Aveau o datorie de 24 de milioane de dolari. I-a șters ANAF-ul, asta datorită fraților Negoiță. S-a zbătut pentru echipa asta. Dar s-a speriat și el… <Eu bag bani și mă înjură niște terchea-berchea>. Dinamo are o galerie formidabilă, dar există câte un mănunchi de spectatori care nu plătesc nici biletul și te înjură. Nici Jandarmeria nu a intervenit la timp ca să stingă treaba asta.

Negoiță a băgat destui bani și n-are cum să-i mai ia înapoi. Sunt un om informat, am fost printre ăia nouă care am vrut să luăm clubul. Am zis că bag și eu bani, dar să conducă Borcea sau Nețoiu, care se pricep și au făcut performanță.

Un conducător trebuie să facă rost de bani. Pe cei pe care îi aud la televizor sunt salariați, nu conducători. Conducător e numai Negoiță! Eu, dacă mă duceam acolo, acei nouă oameni băgau din prima zi câte 500.000 de euro“, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 26 ianuarie 2020