VIDEO EXCLUSIV | Năstase se pune rău cu Țiriac! Ce sfat îi dă Simonei Halep

tiriac-halep-nastase

Simona Halep a câștigat, sâmbătă, turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reușind să obțină al 20-lea titlu în circuitul WTA, după ce s-a impus în fața sportivei Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Ilie Năstase este de părere că trofeul are un rol foarte important, deoarece îi ridică moralul sportivei din România înaintea turneelor de Mare Șlem.

Fostul mare jucător de tenis a mai susținut în cadrul emisiuinii „Realitatea Sportivă” că „Simo” ar trebui să joace doar la turneele importante și o sfătuiește pe aceasta să se odihnească mai mult înaintea întrecerilor de Grand Slam.

„Nasty” chiar îi sugerează fostului lider mondial un șiretlic la care să apeleze, pentru a se putea odihni mai mult înaintea turneelor majore.

„Eu dacă aș fi în locul ei aș juca numai la turneele de Mare Șlem, dar nu cred că poate așa, pentru că sunt obligate să joace, cred, 14 turnee.

Eu în locul ei mi-aș lua două săptămâni pauză înainte de Roland Garros și nu aș mai merge la Madrid (n. red. – turneul patronat de Ion Țiriac).

Nu știu, să se supere domnul Ion Țiriac, dar ajunge obosită întotdeauna și dacă la turneele de Grand Slam ești obosit nu poți să câștigi.

Ele ar trebui să se gândească mai mult la sănătatea lor. Să le spună că e accidentată, că o doare cotul, mă o doare degetul… și nu are ce să-i facă, dacă vrea să se odihnească, oricum.

Are un început bun de an, dar forma cea mai bună trebuie să o prindă la turneele de Grand Slam, dar asta nu ți-o poate garanta nimeni”, a spus Ilie Năstase la realitateasportiva.net.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 23 februarie 2020

Citește și ♦ Absența lui Darren Cahill nu s-a simțit la Dubai! Simona Halep: „Arti m-a ajutat foarte mult. M-a calmat”