VIDEO EXCLUSIV | Mesaj pentru Gică Popescu după arestarea din 2014: “E un stat mafiot, iar mafioții nu lasă urme!”

Deputatul fugar, Cristian Rizea, continuă seria declarațiilor absolut șocante despre oamenii care conduc în acest moment fotbalul românesc!

Fostul politician, Cristian Rizea, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, locul unde s-a decis arestarea lui Gică Popescu cu doar o zi înainte de alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal din 2014, câștigate în cele din urmă de Răzvan Burleanu.

cristian rizea 1

“Toți românii și-ar fi dorit ca Gică Popescu să fie în locul lui Răzvan Burleanu. Arestarea lui Gică Popescu din păcate s-a decis în biroul șefului SRI, George Maior, din strada Jandarmeriei, de lângă Complexul Stejari. Îmi pare rău să o spun, eu știu că Popescu vrea dovezi, toată lumea vrea dovezi, dar mafioții nu lasă urme, ei când se duc în justiție și spun unui judecător să îl condamne, așa cum a fost cazul lui, nu lasă vreo urmă ca să poate fi după aceea șantajat. Ăsta este un stat mafiot, așa cum spune Traian Băsescu!”, a declarat Cristian Rizea în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | Burleanu a fost dat în judecată, iar polițiștii au închis ochii: “Au șters tot ce am declarat eu!”