RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Ionuț Negoiță, apărat de un dinamovist! „A adus clubul pe profit și îl înjură lumea”

Situația de la Dinamo este incertă, în condițiile în care jucătorii și staff-ul nu și-au primit salariile de aproape trei luni. În plus, Ionuț Negoiță a scos clubul la vânzare, dar nu a găsit un cumpărător. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, fostul impresar Victor Becali a vorbit despre Dinamo și i-a luat apărarea lui Negoiță în raport cu fanii.

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. Negoiță a avertizat că situația de la Dinamo poate deveni gravă.

Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro, dar numai o parte dintre ele sunt scadente. Negoiță a dezvăluit că a garantat cu baza de pregătire de la Săftica eşalonarea datoriilor către stat.

După 20 de etape din Liga 1, Dinamo ocupă locul 8 în clasament, la două puncte de ultima poziție de play-off.

Sigur că mă doare situația în care a ajuns Dinamo. Cum să nu? Mă doare foarte tare! Din punctul meu de vedere, nu putem să-l găsim pe Negoiță vinovat. Omul a făcut ce a putut, a scos echipa asta din insolvență. A fost conjunctura care a fost… asta este! Acum omul spune <O dau>, dar dacă nu vine nimeni… ce să facă? Negoiță a discutat cu toată lumea.

Negoiță a adus clubul pe profit și îl înjură lumea. Nu cred că sunt datorii ascunse la Dinamo, n-are cum! Negoiță vrea să vândă! Eu nu am posibilitățile să mă implic.

Dinamo nu e ceva pe care o să preiei și imediat să produci… nu e o fabrică. Trebuie să tot bagi bani. Toți chinezii, arabii, cei care au preluat echipe… credeți că vin în România? Dacă n-au interese economice, nu vin în România.

Badea, dacă ar fi vrut, cred că se întorcea la Dinamo. Pe Borcea nu cred că îl interesează. Deci cine mai rămâne? Nețoiu, la fel, cred că se întorcea dacă voia. Am auzit de domnul Marțian, îl cunosc. M-a frapat faptul că nu-și numără banii… cred că și Țiriac face asta„, a spus Victor Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 8 decembrie 2019

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare