VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu surprinde: „Universitatea Craiova a murit” Ce spune despre actuala echipă din Liga 1

Gică Popescu a oferit un răspuns surprinzător în momentul în care a fost întrebat dacă echipa Craiovei care activează în Liga 1 este continuatoarea celei la care a activat el ca jucător.

Popescu este de părere că echipa care scria istorie în cupele europene a murit, însă s-a arătat încântat de proiectul pe care Mihai Rotaru îl dezvoltă în Bănie.

„Nu e! Această echipă e formată de Badea. Este fantastic faptul că Universitatea Craiova există în prima ligă, dar nu e aia. Nu putem spune că este dacă nu este. Nu este acea echipă. Acea echipă a dat faliment. Aia a murit.

Iar acum, această echipă este cea pe care a luat-o domnul Rotaru și… ok, e fenomenal ce a făcut acolo. Craiova avea nevoie de o echipă și nici nu mai contează că e aia, că e… Este fantastic ce se întâmplă la Craiova. Și stadion nou, și echipă care se bate la titlu. Fotbalul craiovean avea nevoie de așa ceva. Că e echipa aceea, că nu mai e… Ce mai contează? E a fotbalului craiovean”, a spus Gică Popescu la realitateasportiva.net.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 8 martie 2020

Președintele Viitorului a vorbit și despre lupta la titlu: „CFR este echipa care arată cel mai bine. A arătat extraordinar pe întreaga durată a sezonului. Au făcut o figură foarte frumoasă și în Europa. S-au calificat dintr-o grupă din care nu ne lăsa să ne facem prea multe speranțe.

FCSB are o echipă bună. Craiova a arătat foarte bine exceptând meciul cu Iașiul din Cupa României. Eu cred că așa va arăta lupta la titlu, bineînțeles, cu un avantaj important pentru CFR Cluj”, a mai spus Gică Popescu la Realitatea Sportivă.

Citește și ♦ FABULOS! Gigi Becali a luat poziție în criza Coronavirusului: “O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate”