RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | George Copos, investitor la Rapid? Angelescu: „Îl așteptăm!”

George Copos a fost patronul Rapidului între 1993 și 2013. Omul de afaceri este așteptat să revină ca investitor la echipa din Giulești. În exclusivitate la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Victor Angelescu și Adrian Iencsi au declarat că atragerea lui George Copos în proiectul Rapidului ar reprezenta o lovitură de imagine.

În prezent, Victor Angelescu este acționarul majoritar al echipei din Liga a 2-a, iar Adrian Iencsi noul antrenor principal.

În sezonul trecut, Rapid a ratat promovarea în prima ligă, după ce a încheiat play-off-ul pe ultimul loc.

Sincer, nu-l cunosc pe George Copos, n-am vorbit niciodată cu dumnealui. Nu are o implicare. Dar am fost de multe ori întrebat dacă va veni. Sunt convins că dacă vrea, e mereu binevenit la Rapid. Și dacă ar fi vrut ar fi preluat sigur Rapidul mai demult. Din ce am înțeles, nu mai vrea să se implice în fotbal ca patron.

Ca investitor sau ca sponsor, noi îl așteptăm cu cea mai mare plăcere, cu sufletul deschis. Cei din club, care îl cunosc pe George Copos, l-au informat, știe anumite lucruri. Ca sponsor îl văd la Rapid. Cred că ar fi o lovitură de imagine foarte bună.

Cred că a făcut niște eforturi financiare foarte mari. Are titluri, cupe, sfert de Cupa UEFA. Performanțele se leagă de numele lui George Copos„, a spus Victor Angelescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 30 august 2020

Și antrenorul Adi Iencsi vrea ca George Copos să se implice din nou la Rapid.

Îl cunosc foarte bine, din cariera de jucător la Rapid. Alături de dânsul, am obținut performanțele la Rapid. A făcut eforturi foarte mari să-l aducă antrenor pe Mircea Lucescu. Clubul s-a schimbat din temelie. A fost rampa de lansare a jucătorilor tineri. Pentru mine, George Copos reprezintă un conducător special, un tip elegant, inteligent.

Dacă s-ar implica la Rapid, ar fi ceva fantastic. E un om care face parte din trecutul meu glorios. Din păcate, reacția suporterilor n-a fost tocmai bună. A fost un gest necugetat„, a spus Iencsi la Realitatea Sportivă.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare