RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Fotbalul românesc, aproape de colaps? „Toți primarii ar trebui să se implice”

Foarte multe echipe din Liga 1 se confruntă cu probleme financiare. Dumitru Dragomir, fost președinte ale Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ că autoritățile locale ar trebui se implice mai mult pentru a sprijini acest sport.

Dragomir susține că oamenii de afaceri români nu mai sunt dispuși să investească în fotbal și l-a oferit ca exemplu pe George Copos, care a fost patronul Rapidului.

Rapid a făcut o chestie formidabilă. Și-a adus foștii fotbaliști. Ce s-a întâmplat în ultimul timp cu cluburile mari ale acestei țări este o nenorocire. De exemplu, când Rapidului nu-i lipsea nimic… îl avea pe Copos, care cumpăra jucători, băga bani… s-au urcat pe el, i-au făcut proces și s-a dus galeria cu colivă, de l-au speriat pe bietul Copos. Toți primarii ar trebui să se implice, altfel dispare sportul.

Dacă eu mai rămâneam la Ligă și Mircea Sandu la Federație, Rapidul nu dispărea niciodată din prima ligă. Nu se poate fără bani în sport! Iar cică aducea bani i-am băgat la pușcărie„, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 26 ianuarie 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Mutu și Rădoi, alegerile perfecte pentru echipele naționale? Dumitru Dragomir: „N-avem nicio șansă cu Islanda”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare