RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Eduard Novak a lămurit problema arenei Arcul de Triumf: „Rugby-ul va avea și prioritate și gratuitate!”

Noua arenă de la Arcul de Triumf a fost preluată de către Ministerul Tineretului și Sportului, iar ministrul Eduard Novak a ținut să clarifice situația creată în jurul echipelor care au dreptul să evolueze pe unul dintre cele mai moderne stadioane din România!

Invitat în studioul emisiunii Realitatea Sportivă, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a lămurit situația uneia dintre cele mai moderne arene din România și a ținut să îi liniștească pe iubitorii sportului cu mingea ovală. Șeful MTS a dezvăluit că în continuare rugby-ul va reprezenta o prioritate pentru stadionul Arcul de Triumf și vor beneficia de gratuitate în vederea găzduirii perioadelor de pregătire sau de disputare a meciurilor.

„Eu consider că lucrurile s-au schimbat între timp în ceea ce privește Stadionul Arcul de Triumf. Înainte era o arenă mică, un simplu stadion în administrația Federației Române de Rugby, iar acum noul teren a devenit un colos, a fost construit în vedere EURO 2020, cu toate condițiile și a ajuns să coste zeci de milioane de euro. Sunt de părere că este o investiție prea mare pentru rugby. Inclusiv astăzi, după o lună de scandal cu cei de la rugby, nu am un calendar de activitate din partea lor. Să fim totuși cu bun simț, cei de acolo cer o construcție de milioane de euro, iar alte federații nu au nimic.

Acest stadion va fi administrat de către Ministerul Tineretului și Sportului, iar cei de la rugby vor avea în același timp și prioritate și gratuitate. Ar trebui însă să ne trimită un calendar de activitate, să ne spună ce au nevoie, să vină cu o propunere exactă în materie de sport și gratuit ei vor avea acces acolo. În cazul în care echipa de rugby va avea de disputat un meci, iar o altă echipă ar cere să joace și ea pe Arcul de Triumf în aceeași zi, rugby-ul va avea prioritate. Dar repet, cei de acolo nu mi-au trimis nimic până la această oră despre activitatea lor!„, a declarat Eduard Novak, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Sportului a anunțat când se va permite accesul fanilor pe stadioanele din România!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare