Gigi Becali este contestat de către mulți oameni din fotbal pentru felul în care conduce FCSB și se implică în luarea deciziilor la echipă. Finanțatorul ‘roș-albaștrilor’ este apărat de către Serghei Mizil, care consideră că un patron are ultimul cuvânt de spus, dar trebuie să se consulte cu oameni de fotbal.

În 2003, Gigi Becali a preluat Steaua, după ce clubul s-a rupt de Ministerul Apărării. Între timp, clubul se numește FCSB după ce a pierdut în instanță marca și palmaresul Stelei, care aparțin CSA.

Gigi bagă banii lui din buzunar și e interesat să meargă treaba. Nu poate să vină unul și să hotărască ce să fac cu banii mei! Poate să joace echipa cum vrea el. Dacă vrei să antrenezi la Steaua, accepți condițiile, asta e. De ce e deranjant? Asta mi se pare aiurea.

Valentin Ceaușescu nu făcea la fel… asculta de doi oameni care îl sfătuiau: Tudorel Stoica și Lăcătuș. Adică asculta oameni de fotbal.

Eu n-am nimic cu galeriile, dar uite ce fac acum. Dau exemplul Copos, când l-au făcut varză. Copos a plecat și Rapidul unde e acum? Și aveau echipa cu cei mai frumoși suporteri. De asta se făcea și performanță înainte, pentru că nu se implica nimeni din exterior„, a spus Serghei Mizil la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Sâmbătă, 30 noiembrie 2019