VIDEO EXCLUSIV | Dinamo încheie sezonul regulat cu un eșec! “Cu o singură victorie în deplasare, este foarte greu”

Dinamo nu a putut să repete evoluția foarte bună din derby-ul cu FCSB și a pierdut meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-1, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1. ‘Câinii roșii’ vor juca din nou în play-out. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, un fost antrenor al dinamoviștilor a declarat că prestațiile modeste din deplasare reprezintă punctul nevralgic în acest sezon.

La Mediaș, Gaz Metan a înscris rapid, în minutul 14, prin Dumitru Cardoso.

Dinamo va începe play-out-ul cu 17 puncte, după înjumătățire, fiind a doua clasată, după FC Viitorul (20 de puncte).

Sincer, nu mă așteptam ca Dinamo să joace în play-out. Am fost convins că va ajunge în play-off. Și spun acest lucru pentru că știu jucătorii, sunt valoroși. Nu întâmplător poți să câștigi contra FCSB-ului, contra Astrei, dar pierzi la Voluntari, la Hermannstadt, la Botoșani, pierzi acasă cu Sepsi. Oricare echipă din campionatul nostru… cu o singură victorie în deplasare, din 13 deplasări, este foarte greu să ajungi în play-off.

Fiecare aspect în parte contează, trebuie disecat. Dacă vorbim de presiunea tribunei, se întâmplă la puține echipe, la Craiova, unde sunt zeci de mii de suporteri în tribune. Nici nu vreau să-mi mai aduc aminte… nici nu avusese loc prezentarea mea la Dinamo și eram deja contestat. Am mers cu sufletul deschis la Dinamo, eram convins că putem să ajungem în play-off“, a spus Eugen Neagoe la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 23 februarie 2020