VIDEO EXCLUSIV | Becali vrea împăcare cu Talpan! “Îi cer iertare. Are inimă bună”

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, se judecă în continuare cu Gigi Becali și a cerut inclusiv sprijinul președintelui României, Klaus Iohannis. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, finanțatorul FCSB a declarat că vrea împăcare cu Talpan, dar nu este convins că va ajunge la un acord cu el.

În luna ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea procesului dintre cei doi, după ce a admis recursul intentat de către Becali.

Inițial, Curtea de Apel București a decis că Gigi Becali trebuie să plătească 30.000 de euro, reprezentând despăgubiri către Florin Talpan.

Eu cer iertare și mă împac cu toată lumea, dar nu poți să obligi pe cineva să te împaci cu el. Eu îi cer iertare și lui Talpan… el are inimă bună, dar săracul are o iubire de sine. Ar vrea să demonstreze… nu vreau să-l caracterizez, că ar însemna să-l judec“, a spus Gigi Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 1 martie 2020

Juristul Florin Talpan a devenit un adevărat simbol pentru fanii CSA Steaua, după ce a pledat în instanță pentru marca și palmaresul ‘roș-albaștrilor’, în duelul cu Gigi Becali și FCSB.

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Becali promite că nu se mai implică la FCSB, în Postul Paștelui! „50 de zile o să fie liniște la echipă”