RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Becali nu a vrut să denunțe propunerea de blat din 2018! “Instituțiile trebuie să facă curățenie, nu eu”

Gigi Becali a scos din nou la lumină cazul din 2018, când FCSB a pierdut meciul din deplasare cu Politehnica Iași, rezultat care s-a dovedit decisiv în lupta pentru titlu cu CFR Cluj. La emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, finanțatorul ‘roș-albaștrilor’ a declarat că nu a vrut să depună plângere împotriva clubului ieșean, iar oficialii Federației Române de Fotbal nu l-au întrebat nimic despre acest subiect.

În mai 2018, cu două etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1, FCSB a pierdut la Iași, scor 0-1, după golul reușit de către Andrei Cristea în minutul 89. Ulterior, CFR Cluj a devenit campioană.

Gigi Becali susține că oficialii ieșeni i-au propus să dea 200.000 de euro pentru a fi sigur de faptul că FCSB va câștiga acel meci.

La revedere, s-a uitat! Nu m-a întrebat nimeni atunci, de la Federație. Acum am uitat! Am povestit ca să înțelegi că eu, Becali, de când sunt în fotbal, n-am acceptat niciodată să fiu hoț, adică corupție! Niciodată!

Nu am spus atunci pentru că ar însemna să fac o plângere. Eu nu fac plângere niciodată în viața mea… și dacă îmi taie cineva capul. Nu e în regulă, dar instituțiile trebuie să facă curățenie, nu e. Nu trebuie să fac eu curățenie în fotbal. Îmi aduc aminte că mi s-a spus <Dacă nu, mergem cu ceilalți, cu CFR Cluj>“, a spus Gigi Becali la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 1 martie 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Becali promite că nu se mai implică la FCSB, în Postul Paștelui! „50 de zile o să fie liniște la echipă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare