RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Acestea sunt favoritele lui Edi Iordănescu la titlu: „Ele vor lupta pentru trofeu”

Edi Iordănescu ar fi putut să fie implicat în lupta la campionat, dacă nu refuza ofertele venite în trecut de la Craiova sau FCSB. 

Pe cele două le vede în continuare în disputa pentru supremație din Liga 1 așa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani. Fosta sa echipă, CFR Cluj, va încerca să câștige din nou duelul cu cele două rivale.

„Nu văd o campioană, văd trei echipe importante, CFR, Craiova și FCSB cu șanse mari, mi-aș dori ca și om implicat în fenomen ca în final ierarhia să se stabilească pe teren.

Factorul sportiv trebuie să fie cel ce decide și mă refer la situația cu COVID să nu fie meciuri decise la masa verde sau echipe care nu își vor putea folosi 3-4-5 jucători bolnavi”, a spus antrenorul în exclusivitate la Realitatea Sportivă.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live

Publicată de Realitatea.NET pe Duminică, 20 septembrie 2020

Două echipe românești mai au șanse de calificare în grupele Europa League în această toamnă. CFR și FCSB vor juca la mijlocul acestei săptămâni meciurile din turul 3 preliminar al competiției.

„Văd plusuri si minusuri, depinde foarte mult de context mai ales acum cu noile criterii, că se joacă un singur meci care decide echipa calificată. CFR are o partidă dificilă, FCSB are și ea șansa ei”, a completat tânărul tehnician.

CITEȘTE ȘI –>> Marius Croitoru, oferte tentante la un an de la debutul în cariera de antrenor! Cine vrea să îl fure de la Botoșani

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare