CFR Cluj este aproape de calificarea în 16-imile de finală ale Europa League. Ardelenii trebuie să obţină cel puţin un egal în meciul de acasă cu Celtic, din 12 decembrie. Antrenorul scoțienilor, Neil Lennon, a anunțat că va odihni majoritatea jucătorilor de bază.

Celtic a câștigat deja Grupa E, după runda a cincea, când s-a impus pe teren propriu cu Rennes, scor 3-1.

După ce au fost eliminați de către CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor, cei de la Celtic se temeau de deplasarea de la Cluj-Napoca. Acum, scoțienii vor veni relaxați în România, fiind concentrați la întrecerea internă.

Mergem relaxați la Cluj. Va fi o echipă total schimbată, pentru că ne aflăm în mijlocul unui program foarte încărcat. Cred că unii jucători vor să joace și merită să joace, iar alții au mare nevoie de pauză„, a spus Neil Lennon.

Lazio așteaptă ajutor de la Celtic

Lazio Roma nu a renunțat la gândul calificării în 16-imile de finală ale Europa League, dar italienii depind de rezultatul de la Cluj-Napoca.

Italienii pot urca pe locul al doilea în grupă, în locul CFR-ului, în cazul în care campioana României pierde cu Celtic în Gruia.

Celtic a câștigat pe Olimpico și poate câștiga și în România. Noi putem să câștigăm în Franța. În fotbal, orice se poate întâmpla. Vom vedea, ne jucăm șansa la Rennes„, a spus Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio.