Universitatea Craiova deschide, vineri, 15 martie, etapa a doua din playoff. Oltenii merg la Sfântu Gheorghe, iar meciul cu Sepsi se joacă de ziua maghiarilor. 

Craiova l-a prezentat astăzi pe Stephane Acka, ivorianul revenind la Universitatea. Fundașul crede că jucătorii de la Sepsi vor fi foarte motivați.

„Va fi un meci greu la Sf. Gheorghe, este şi ziua maghiarilor de pretutindeni şi cei de la Sepsi vor face totul să ne bată.

Dar noi vom merge să facem un meci bun, cu respect pentru adversar dar şi cu responsabilizare din partea tuturor.

Sunt fericit că m-am întors acasă, mi-am dorit asta, deşi au fost discuţii şi cu alte echipe. Craiova s-a schimbat în bine faţă de acum doi ani, domnul Mangia a făcut treabă foarte bună.

Când am plecat nu am vrut să trădez echipa, dar am avut un conflict cu domnul Mulţescu, pe care însă îl respect ca om şi ca antrenor. Unii suporteri s-au supărat pe mine, alţii mi-au transmis mesaje de încurajare, dar eu voi da totul pe teren pentru Craiova” a declarat Acka, la conferința de presă.

Conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului Sepsi OSK – Universitatea Craiova. Participă Devis Mangia și Stephane Acka.#SustineStiinta #CampioniLaSuporteri #CraiovaVreaCampionatul

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 13 martie 2019

Antrenorul Devis Mangia a avertizat că meciul cu Sepsi este dificil.

„Va fi un meci important, dificil, este primul pentru ei din istorie în playoff acasă. Sepsi este o echipă valoroasă, de calitate, pregătită bine. Trebuie să avem personalitate şi să facem maxim. Martic este accidentat, iar Fedele şi Meza Colli sunt în afara lotului, nu este vorba neapărat de un conflict cu ei, ci de o decizie a mea şi a clubului”, a spus tehnicianul italian.

Program playoff/playout

Vineri, 15 martie
Sepsi – U Craiova (20.30)

Sâmbătă, 16 martie
Dunărea Călărași – Poli Iași (13.00)
FC Viitorul – CFR Cluj (20.30)

Duminică, 17 martie
Gaz Metan Mediaș – Dinamo (17.30)
Astra – FCSB (20.30)

Luni, 18 martie
Concordia Chiajna – Hermannstadt (18.00)
FC Voluntari – FC Botoșani (20.30)