VIDEO | Eroul tricolorilor a ştiut că va marca! Costache: “Mutu mi-a zis că aşa voi da gol!”

Valentin Costache a marcat golul calificării la EURO 2021 pentru naţionala de tineret. Atacantul de la CFR Cluj a simţit că va înscrie cu Danemarca înaintea partidei decisive de la Ploieşti.

Costache a fost în culmea fericirii după egalul care a calificat naţionala de tineret. Atacantul lui CFR Cluj a dezvăluit că era convins că va marca în poarta Danemarcei.

“Am văzut cu două, trei zile înainte că voi marca, simţeam asta. Mister Mutu chiar mi-a dat mingea, mi-a zis să dorm cu ea în cameră, cică aşa o să dau gol, am făcut asta şi mi-a ieşit” – a declarat Costache.

Atacantul care şi-a început cariera la Dinamo are planuri mari pentru turneul final. Costache ştie care este strategia câştigătoare la EURO.

“Haideţi să ajungem acolo, să luăm meci cu meci, şi să încercăm să facem la fel de bine ca anul trecut, sau mai bine. Dar trebuie să luăm fiecare meci în parte, să dăm totul la fiecare meci. Asta am şi vorbit în vestiar, că dacă toţi dăm totul nu are cum să nu ne iasă” – a promis Costache.

Grupele de la EURO se vor disputa în perioada 24-31 martie, iar fazele eliminatorii vor începe cu sferturile de finală, în perioada 31 mai – 6 iunie. Turneul final va fi găzduit de Ungaria şi Slovenia.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 10 decembrie, la Nyon.