Ionuţ Radu, căpitanul echipei naţionale de tineret, a exultat după remiza albă cu Franţa, rezultat care a dus România în careul de aşi al EURO 2019 U21.

Tricolorii şi-au asigurat şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo şi au ţinut să le mulţumească fanilor care au făcut încă o dată o atmosferă fantastică la Cesena.

„Dacă aş striga aş sparge microfonul. Vreau să le mulţumesc fanilor care vin din toată lumea să fie alături de noi. Este un sentiment extraordinar. Încă nu realizez că am ajuns în topul echipelor din Europa. Acum nu mai poate fi vorba de teamă înaintea meciului cu Germania” – a transmis căpitanul Radu la finalul partidei.

Şi Mirel Rădoi a fost în culmea fericirii la final. Jucătorii l-au purtat pe braţe şi l-au aruncat pe selecţioner după ultimul fluier al arbitrului bulgar.

Suntem în semifinalele EURO U21! România termină pe primul loc în grupa C și va întâlni Germania în drumul spre marea FINALĂ! Primele reacții după o CALIFICARE fantastică! LIVEBLOG 👉 bit.ly/2Kwr1el

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 24 iunie 2019

„Am trăit la intensitate maximă, simt atât de multă bucurie şi fericire. Este ceva ce nu am îndrăznit să visez. Ne vom bucura în seara asta pentru o performanţă fantastică, de mâine recuperare şi cu gândul la semifinala cu Germania. Am avut emoţii înaintea meciului, mi-era frică să nu dăm cu piciorul la toată această muncă. Oricine va juca împotriva României va avea probleme. Şi Germaniei îi va fi greu să câştige – a declarat selecţionerul.

Prima semifinală de la EURO 2019 U21, România – Germania, se va juca joi de la 19:30.