VIDEO | Emoționant! Suporterii dinamoviști sună trezirea: ”Ne aflăm în al 12-lea ceas!”

Suporterii dinamoviști sună trezirea după ce Dinamo a pierdut categoric derby-ul cu FCSB, iar situația la echipa roș-albă este din ce în ce mai complicată.

”Câinii” au fost învinși de rivalii din Capitală cu 0-3, iar în play-out se află pe locul 13.

Imediat după derby-ul cu FCSB, nemulțumiți de atitudinea fotbaliștilor de pe teren, o parte din suporteri i-au pus la zid pe jucătorii lui Adi Mihalcea, după cum realitateasportiva.net v-a prezentat în exclusivitate. (Vezi AICI VIDEO și mai multe detalii)

La scurt timp după derby, fanii sună trezirea din nou!

De data aceasta, suporterii din PCH au postat un video emoționant cu un tânăr fan dinamovist care se bucură nespus de mult după ce primește un card de membru în programul ”Doar Dinamo București” și un fular cu echipa lui de suflet.

”În special pentru băieții din teren și pentru cei din conducere. Veți înțelege vreodată ce șansă aveți, iar voi îi dați cu piciorul?! Veți reuși să jucați cu sufletul pentru Remus și pentru Câinii aceștia minunați?! Ne aflăm în al 12-lea ceas… TREZIREA!

Noi, suporterii, NU CEDĂM!” este anunțul făcut de Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și Halucinant! ”Jucătorii pierdeau noaptea dinaintea meciului și antrenorii știau! Mihai Popescu este unul dintre ei”