VIDEO | Emoţionant! Jucătorii lui Tottenham au retrăit miracolul

Fotbaliştii lui Tottenham Hotspur au revăzut imaginile returului memorabil din semifinala cu Ajax Amsterdam. În Olanda, Tottenham a revenit de la 2-0 pentru Ajax, iar Lucas Moura, autorul unei triple, a înscris golul calificării la ultima fază a meciului.

Jucătorii lui Mauricio Pocchetino au acceptat provocarea UEFA de a revedea imaginile partidei de pe Amsterdam Arena pe o tabletă şi au trăit cu aceleaşi emoţii momentul calificării.

“Am plâns fiindcă era visul meu dintotdeauna, acela de a juca o finală de UEFA Champions League” – a povestit Lucas Moura emoţiile trăite pe Amsterdam Arena.

Accidentat, Harry Kane a văzut din tribună meciul cu Ajax. “De unde eram, am văzut din unghiul perfect şutul lui Lucas după devierea lui Alli. Ne-am ridicat pe marginea scaunului şi am înnebunit când am văzut mingea în poartă!” – a povestit atacantul lui Tottenham.

Tottenham este în faţa primei finale din UEFA Champions League din istoria clubului. Outsideri în duelul cu Liverpool de la Madrid, londonezii ar putea câştiga primul trofeu european după 35 de ani! În 1984, Tottenham câştiga Cupa UEFA.

Liverpool – Tottenham se va juca sâmbătă, de la ora 22:00.