VIDEO | Emoționant! Ekeng, ‘câine’ și după moarte! Mesajul fanilor dinamoviști pentru cel care ar fi împlinit azi 30 de ani

Fanii lui Dinamo nu l-au uitat pe fotbalistul camerunez Patrick Ekeng, care a murit pe teren în 2016, în timpul meciului de Liga 1 Dinamo – Viitorul. Astăzi, mijlocașul ar fi împlinit 30 de ani, iar Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a transmis un mesaj special în memoria fostului component al ‘câinilor roșii’.

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la scurt timp după ce intrase pe teren. Ambulanța aflată la stadion l-a transportat pe camerunez la Spitalul Floreasca, unde a decedat.

În urma autopsiei, s-a constatat că mijlocașul camerunez în vârstă de 26 de ani a murit din cauza unei probleme cardiace.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ! Patrick Ekeng s-a născut pe 26 martie 1990 în Yaoundé, Camerun. Astăzi ar fi împlinit 30 de ani. La Finala Cupei României din 2016, Peluza Cătălin Hîldan i-a dedicat lui Patrick o coregrafie care a cuprins jumătate din Arena Națională. Astăzi, când moartea își arată colții peste țara noastră, puterea noastră trebuie să fie răbdarea și în unitatea.

Va trece și iarna asta. Ziua e din ce în ce mai lungă. Mai e puțin și noaptea va fi înfrântă, așa cum spunea mesajul Peluzei într-o altă coregrafie impresionantă: Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea / Când se unesc câinii, ZIUA învinge NOAPTEA“, este mesajul Peluzei ‘Cătălin Hîldan’.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ!Patrick Ekeng s-a născut pe 26 martie 1990 în Yaoundé, Camerun. Astăzi ar fi împlinit 30 de…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 26 martie 2020

ULTIMUL OMAGIU. PATRICK EKENG

VIDEO EMOȚIONANT: ULTIMUL OMAGIU. PATRICK EKENG, CÂINE ȘI DUPĂ MOARTE!Video: Ion Obretin – Film & PhotographyAudio : Gheorghe Zamfir – The Lonely ShepherdNe-am despărțit astăzi, pentru totdeauna, de regretatul fotbalist dinamovist PATRICK EKENG. Cuvintele din toată lumea nu pot exprima durerea și lacrimile tuturor dinamoviștilor într-o atmosferă sfâșietoare, copleșitoare în Ștefan cel Mare, pe stadionul unde PATRICK EKENG și-a pierdut viața în tricoul alb-roșu. FC Dinamo București, familia EKENG și suporterii, echipa, antrenorii, copiii și juniorii, foștii fotbaliști ai clubului, fanii din București și din toată țara, reprezentanții FRF, LPF și ai altor cluburi și instituții din România i-au adus un ultim omagiu fotbalistului plecat dintre noi într-o lume mai bună. La microfonul stadionului, trei suporteri din generații diferite au transmis durerea tuturor susținătorilor echipei din Ștefan cel Mare, din țară și din întreaga lume. A plâns toată suflarea dinamovistă, a plâns și cerul la ultimul drum al cortegiului funerar cu trupul neînsuflețit al lui PATRICK EKENG. Aplauzele dinamoviștilor s-au auzit în toată țara, iar cortegiul funerar, însoțit de suporteri, s-a îndreptat spre Aeroportul Otopeni, de unde sicriul cu trupul neînsufleţit va pleca în Camerun, la Yaounde, unde PATRICK EKENG s-a născut în urmă cu 26 de ani, pe 26 martie 1990.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 13 mai 2016