Brazilianul Neymar s-a accidentat în timpul partidei PSG – Strasbourg, scor 2-0, în 16-imile de finală ale Cupei Franței. Din cauza unei probleme de la glezna dreaptă, atacantul ar putea să rateze meciurile cu Manchester United din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În minutul 62, Neymar a fost faultat de către Zemzemi și a călcat strâmb, luxându-și glezna dreaptă. Brazilianul a părăsit terenul în lacrimi.

La finalul partidei, antrenorul Thomas Tuchel a declarat că medicii clubului sunt îngrijoraţi în privința accidentării suferite de către Neymar. Sunt necesare investigații suplimentare pentru a stabili gravitatea acesteia.

Astăzi, clubul parizian a anunțat că este vorba despre o lovitură la cel de-al cincilea metatarsian al piciorului drept. Problema majoră este că Neymar a suferit o accidentare gravă în aceeași zonă, în luna februarie a anului trecut.

Medicii nu au putut stabili deocamdată un tratament, fiind urmărită evoluția situației în zilele următoare. Potrivit experților citați de presa franceză, Neymar va lipsi de pe teren cel puțin două săptămâni.

În mai puţin de trei săptămâni, PSG va juca împotriva formaţiei engleze Manchester United în optimile de finală ale Ligii Campionilor.