RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Emoții mari pentru Marseille în Cupa Franței! Gol încasat după 20 de secunde

Olympique Marseille a ajuns în 16-imile Cupei Franței după ce a trecut abia după executarea loviturilor de departajare de o codașă a celui de-al patrulea eșalon al fotbalul francez.

Trelissac a fost adversara echipei lui Andre Villas Boas în primul tur al aceastei ediții a competiției bifat de formațiile de Ligue I. Iar după cum începuse meciul, Marseille părea că trăiește coșmarul de anul trecut atunci când a fost scoasă din Cupa Franței tot de o echipă de liga a patra. Gazdele au deschis scorul după doar 20 de secunde după o mare greșeală a defensivei alb-albaștrilor. Portarul Pele a degajat în Diaby și mingea a intrat în poartă, iar Trelissac a avut avantaj pe tabelă încă din start.

Chiar dacă Payet a egalat în minutul 20, fosta campioană a Europei nu a reușit să marcheze și golul care ar fi scutit-o de emoții suplimentare. Partida s-a decis la penaltyuri, iar Marseille s-a impus după ce amatorii au ratat de două ori de la 11m. Șefii lui Trelissac s-au plâns însă la final de faptul că Olympique Marseille nu le-au cedat toate încasările partidei aşa cum se procedează de obicei atunci când o echipă din primă ligă întâlneşte o formaţie de amatori.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare