VIDEO | Emoţii mari pentru Liverpool! Van Dijk şi Allison puteau îngropa speranţele la titlu

Liverpool a reuşit să învingă Fulham cu mari emoţii şi continuă cursa pentru titlu în Premier League! Cormoranii au condus cu 1-0, însă o gafă comisă de fundaşul Van Dijk şi portarul Allison le-a oferit londonezilor egalarea. Milner, din penalty, a adus victoria lui Liverpool, scor 2-1.

Sadio Mane a deschis scorul pentru Liverpool pe Craven Cottage, însă finalul a fost unul cu emoţii pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Erou la Munchen în deplasarea din Champions League, olandezul Van Dijk a greşit ca un începător. Ryan Babel a interceptat pasa trimisă înapoi spre portarul Allison şi a restabilit egalitatea în minutul 74. Olandezul a refuzat să se bucure pentru golul înscris în poarta echipei la care a evoluat între 2007 şi 2011. 

Sadio Mane şi James Milner au salvat-o pe Liverpool în final. Primul a obţinut un penalty după faultul portarului Sergio Rico, iar cel de-al doilea a transformat lovitura de la unsprezece metri în minutul 81.

S-a terminat 2-1, iar Liverpool este din nou pe primul loc în Premier League. ‘Cormoranii’ au 76 de puncte în 31 de meciuri. Manchester City rămâne însă în prim-plan. Echipa lui Pep Guardiola are 74 de meciuri, însă un meci mai puţin disputat.