VIDEO | El este jucătorul pe care Alexa l-ar aduce oricând la Rapid! Care este cea mai mare îngrijorare a tehnicianului

Dan Alexa a devenit de curând noul antrenor al Rapidului, după ce gruparea din Giulești s-a despărțit de Pancu, însă acesta n-a reușit să lucreze prea mult cu jucătorii săi, deoarece meciurile din Liga 2 au fost suspendate din cauza epidemiei de coronavirus.

Dan Alexa a susținut o conferință de presă în care a răspuns unor întrebări venite din partea fanilor rapidiști. Tehnicianul de 40 de ani se teme că sezonul actual nu va mai fi reluat.

„Dacă era o pauză de două sau trei săptămâni, atunci era bine pentru că aveam mai multă vreme să-mi implementez filozofia de joc. Oricum, pe mulţi dintre jucători îi ştiu, pe unii i-am mai şi antrenat.

Eu îmi doresc să începem cât mai repede şi să promovăm, dar nu ştiu când se va putea. Din ce am înţeles, focarul cel mare va fi undeva peste două sau trei săptămâni şi mi-e teamă că n-o să mai jucăm anul ăsta sau cel puţin în următoarele luni”, a spus Dan Alexa.

Damjan Djokovic este jucătorul pe care Alexa l-ar aduce oricând la echipa pe care o pregătește: „Djokovic, de la CFR Cluj, este jucătorul din Liga 1 pe care l-aş lua dacă aş putea.  Îl văd cam complet, poate ocupa orice poziţie la mijlocul terenului”, a precizat Alexa.

Cât despre lotul Rapidului, Alexa a spus că „ar lipsi o poziţie sau două, dar Rapid are lot de promovare. E un lot pregătit bine, iar problemele sunt de mental. Cu Pancu am vorbit şi ieri (n.r. joi), îl apreciez foarte mult şi ştiu că mă pot baza pe el dacă vreau să aflu ceva”.

#ConferintaDePresa 🎥 Dan Alexa

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Citește și ♦ Victor Pițurcă, fostul antrenor al Craiovei, dezvăluiri din izolare: „Am o fermă și un puț în curte”