VIDEO | Ei sunt campionii României la tenis de masă! Spectacol total la Campionatul Național de la Buzău

După mai multe luni de absență din cauza pandemiei de COVID-19, sportivii români care practică tenisul de masă s-au confruntat din nou și au oferit un spectacol pe măsură! 

Zilele trecute a avut loc Campionatul Național, turneu care s-a desfășurat la Buzău și care a adus în prim-plan cei mai buni sportivi practicanți ai tenisului de masă din România. Și în acest an, Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au izbutit să își apere titlurile atât la simplu, cât și la dublu.

Câștigătoare a trei medalii la competiția de seniori, două de aur și una de argint, Bernadette Szocs a avut totuși și o nemulțumire. Sportiva a venit însoțită la Buzău de către talismanul norocos, cătelușul Moxy, primit cadou de la iubitul său.

Citește și EXCLUSIV | Scenariul imaginat de Florin Prunea nu ar fi departe de realitate: “E posibil să îl bată și pe Hagi!”

“Sunt puțin supărată că am pierdut finala la dublu fete, mi-am dorit revanșa, pentru că anul trecut s-a întâmplat la fel, am câștigat două medalii de aur și una de argint. Voi câștiga la anul aurul și la dublu fete”, a spus Szocs.

Proba de dublu feminin a fost câștigată de către perechea formată din Irina Ciobanu și Adina Diaconu. Pentru Irina Ciobanu, Campionatul Național din acest an a fost primul turneu oficial la care a participat după 4 luni.

Eu și Adina ne înțelegem mult mai bine la dublu și ne place să jucăm împreună. Eu nu am mai jucat într-o competiție de câteva luni bune și mă bucur că am reușit să aduc 3 medalii”, Irina Ciobanu, campioană națională în proba de dublu feminin, în 2021.

Citește și Motivul pentru care Fabbrini nu a mai ajuns la CFR: “Într-adevăr, l-a vrut Edi Iordănescu!”

“Ne bucurăm foarte mult că am reușit să ne confirmăm titlul de anul trecut și sperăm să ne continuăm parcursul în proba de dublu”, a spus și Adina Diaconu, campioană națională în proba de dublu feminin, în 2021.

Unul dintre cei mai promițători tineri practicanți ai tenisului de masă, Rareș Șipoș a obținut 3 medalii, dintre care două de argint și una de bronz.

Citește și EXCLUSIV | Situaţia de la Craiova, una dificilă de gestionat: ,,E greu să faci o echipă când patronii se implică”

“Medaliile sunt foarte importante, mă bucur că mereu sunt pe podium, că am ocazia să joc cu colegii de la echipa națională, în fazele finale. La final dacă e să trag linie e extraordinar când câștig medalii”, a spus Rareș Șipoș, vicecampion național în proba de dublu masculin, în 2021.

În proba de simplu feminin, Bernadette Szocs a ocupat locul întâi, urmată de Eliza Samara, pe locul al doilea, iar locul trei a fost ocupat de către Irina Ciobanu și Andreea Dragoman. În ceea ce privește proba de dublu feminin, perechea Irina Ciobanu și Adina Diaconu au câștigat pentru al doilea an consecutiv medalia de aur, în timp ce Bernadette Szocs și Andreea Dragoman au plecat acasă cu argintul, iar Tania Plăian și Ioana Sîngeorzan au luat bronzul.

În proba de simplu masculin, Ovidiu Ionescu a câștigat medalia de aur, fiind urmat de Cristian Pletea, iar medalia de bronz a fost câștigată de către Hunor Szocs și Rareș Șipoș. În proba de dublu masculin, Ovidiu Ionescu și Cristian Chiriță au fost ocupanții primului loc, pe locul al doilea s-au clasat Cristian Pletea și Rareș Șipoș, iar pe locul trei s-au clasat Hunor Szocs și Alin Spelbuș.

La dublu mixt, Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs au obținut aurul, urmați de Cristian Chiriță și Irina Ciobanu. Pe locul al treilea s-au clasat perechile formate din Rareș Șipoș și Andreea Dragoman, respectiv Cristi Pletea și Adina Diaconu.

Citește și Dennis Man făcea senzaţie la 15 ani! Cine l-a remarcat atunci: ,,Mamă, ce jucător e ăsta”