Edi Iordănescu și-a propus să ajungă în play-off, iar pentru a realiza această performanță tehnicianul i-a convins pe Marian Pleașcă, Sebastian Mailat și Pedro Mendes să vină la Gaz Metan.

Edi Iordănescu a ales să antreneze în Liga 1 din nou, asta după ce experiența de la CFR Cluj nu a fost una plăcută. Antrenorul s-a mișcat pe piața transferurilor și a adus fotbaliști care să întărească lotul actual pe care îl are la dispoziție.

”Clubul Gaz Metan Medias i-a prezentat oficial pe cei trei jucatori care au semnat cu echipa noastră.

•Marian Pleaşcă, în vârstă de 28 de ani, evoluează pe postul de fundaş dreapta, şi a semnat un contract pe 1 an şi jumătate. 
•Sebastian Mailat în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, fiind împrumutat de la CFR Cluj până în vara acestui an. 
•Pedro Mendes în vârstă de 25 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, şi a semnat un contract valabil pe 1 an şi jumătate.” se arată pe gazisti.ro

Cota lui Pleașcă (fost jucător la FCSB) este de 270.000 de euro, a lui Mailat (împrumut de la CFR) de 585.000, iar a lui Pedro Mendes (fost fotbalist la FK Ventspils) de 450.000 de mii.

„Ce m-a determinat să ajung aici a fost în primul rând antrenorul, Edi Iordănescu. Am o relaţie foarte bună cu el și sper din tot sufletul să ne îndeplinim obiectivul.” a explicat Marian Plească la prezentarea oficială.
”Am ales Mediaşul pentru că am ocazia să lucrez din nou cu Mister. Acesta a fost primul lucru care m-a determinat să vin. Cu toţii vrem să intrăm în play-off!” a spus Mailat.
”Este o echipă bună și am venit la Gaz Metan pentru a lupta și a ajunge în play-off. Dacă lucrăm din greu este posibil să ajungem unde ne-am propus.” a adăugat și Pedro Mendes.

Gaz Metan Mediaș se află pe locul 8 în Liga 1, la 3 puncte în spatele ultimul loc care asigură calificarea în play-off. Echipa nu a mai câștigat de 6 etape în campionat.

Citește și Dinamo a transferat un mijlocaș de viteză din Belgia