Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a vorbit pentru prima dată despre interesul manifestat de către Gigi Becali privind aducerea lui la FCSB. Iordănescu Jr. s-a arătat destul de circumspect și nu a vrut să aibă o poziție oficială.

Edi Iordănescu (40 de ani) a impresionat la Gaz Metan Mediaș, echipă care este pe primul loc în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Aseară, medieșenii au remizat pe teren propriu cu Politehnica Iași, scor 1-1.

Iordănescu Jr. ar fi tentat să plece de la Mediaș din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

N-am vorbit cu nimeni și sincer aș vrea să mă concentrez strict pe ce a fost în seara asta. Mai am contract un an de zile, nu vreau să comentez ce a apărut prin presă. Am fost focusat pe pregătirea jocului. E adevărat că mi-au ajuns la ureche niște informații din jur, dar nu am suficiente elemente ca să am o poziție oficială acum. Nu vreau să vorbesc despre interesul nimănui.

Vreau să spun că oricine apreciază munca pe care eu și staff-ul meu o facem nu poate decât să mă bucure. De aici până la pași făcuți în cariera mea pe alte traiectorii e o distanță foarte mare. Vreau să mă concentrez pe acest final de sezon. Le mulțumesc celor care mă apreciază. Cred că e foarte important ca mesajele mele să fie corecte pentru echipă… de stabilitate, de muncă, de concentrare și bineînțeles de eficiență pentru a încheia sezonul cu capul sus„, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

Edi Iordănescu (40 de ani) a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș sunt echipele antrenate până acum de către Edi Iordănescu.