VIDEO | Eden Hazard, întâmpinat de 50.000 de fani pe Bernabeu

Eden Hazard a avut parte de o prezentare grandioasă la Real Madrid! 50.000 de fani au venit să îl vadă pe mijlocaşul belgian transferat de la Chelsea pentru 100 de milioane de euro.

La prezentarea oficială, Hazard a fost însoţit de întreaga sa familie şi a primit tricoul alb din partea preşedintelui Florentino Perez.

În tribune au fost cu 2.000 mai mulţi fani decât la meciul din primăvară, 3-2 cu Villarreal în La Liga.

Luka Jovic (50 milioane de euro), Ferlan Mendy (48 milioane de euro) şi Eden Hazard (100 milioane de euro) sunt cele trei transferuri reuşite de Real Madrid până acum în pauza de vară.

La prezentarea oficială a lui Hazard, mii de fani i-au scandat numele lui Kylian Mbappe, francezul pe care suporterii l-ar dori transferat de la PSG.

“Nu sunt un galactic, deocamdată nu. Sper să fiu într-o zi. Sunt Eden Hazard. Nu mă consider un galactic, ci un jucător foarte bun” – a declarat Hazard în prima sa conferinţă de presă ca jucător al lui Real Madrid.

În vârstă de 28 de ani, Eden Hazard a jucat în cariera de senior la Lille (2007-2012) şi Chelsea (2012-2019). Cu Lille a reuşit eventul în Franţa în 2011. Cu londonezii, mijlocaşul belgian a câştigat două titluri, o Cupă a Angliei şi două trofee UEFA Europa League. 

Locul al treilea cu naţionala Belgiei la Mondialul din 2018 completează cariera fabuloasă a mijlocaşului.

Spynews.ro