VIDEO | Duelul cu FCSB nu are o miză specială pentru Chindriș! “Nimic nu se termină cu meciul acesta”

FC Botoșani vrea să profite de forma slabă a FCSB-ului și să ocupe un loc de Europa League. Înaintea confruntării de sâmbătă, fundașul Andrei Chindriș a recunoscut că este un meci foarte important pentru situația din clasament, dar nu simte o presiune suplimentară.

FCSB – FC Botoșani se joacă pe Arena Națională, sâmbătă, 4 iulie, de la ora 20:00, în etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament.

clasament play off

Victoria cu Mediaș ne-a ajutat foarte mult și ne dă încredere pentru viitor. Este un meci foarte important pentru situația din clasament și va trebui să dăm totul pe teren. E un meci în care se poate întâmpla orice. Dar nimic nu se termină cu meciul acesta.

Eu n-aș spune că FCSB are prima șansă, cred că sunt șanse egale. Pentru mine va fi un meci ca oricare altul. Cu siguranță putem să terminăm pe locul trei“, a spus Andrei Chindriș.

Andrei Chindriș (21 de ani), fundaș central, a fost în centrul unor discuții privind un posibil transfer la FCSB, dar Gigi Becali n-a vrut să plătească suma cerută de către Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Croitoru promite spectacol pe Arena Națională, cu FCSB! “Un meci decisiv pentru locul trei”