Neymar (27 ani) vrea să plece de la PSG după doar două sezoane. Fotbalistul brazilian a cerut cu insistență transferul la o altă echipă, anunță ESPN.

Superstarul de 27 de ani vrea să plece de la PSG cu orice preț. Potrivit ESPN, acesta ar fi avut o discuție cu Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian, și i-a cerut transferul la o altă echipă. Sursa citată anunță că jucătorul nu a precizat noua formație la care vrea să ajungă, însă Barcelona rămâne în pole-position pentru a-l transfera.

Fotbalistul brazilian face tot ce este posibil pentru a forța transferul. Întrebat despre cea mai frumoasă amintire din fotbal, Neymar a explicat că victoria cu 6-1 de pe Camp Nou (Liga Campionilor, optimi, retur) împotriva actualei sale echipe este cea mai importantă.

180 de milioane de euro este cota de piață a lui Neymar, potrivit transfermarkt.com. În cele două sezoane petrecute la PSG, fotbalistul brazilian a bifat 37 de apariții în Ligue 1 și a marcat 34 de goluri. De asemenea, acesta a câștigat 2 titluri, o cupă a Franței și o cupă a Ligii.