VIDEO | Djokovici a sărbătorit în stil mare triumful la US Open. “This is Sparta!”

Sârbul Novak Djokovici a câștigat Openul Statelor Unite, pentru a treia oară în carieră. După finala cu argentinianul Juan-Martin Del Potro, Djokovici a sărbătorit alături de actorul Gerard Butler, căruia i-a dat șansa să țină trofeul cucerit la New York.

Djokovici (31 de ani) și-a trecut în palmares cel de-al 14-lea trofeu de Mare Șlem, egalându-l pe marele campion american Pete Sampras. Sârbul a primit un premiu record în valoare de 3,8 milioane de dolari.

Aceasta este Sparta! Sunt foarte mândru de Novak, care a câștigat US Open în această noapte. Sunt puțini luptători precum acest bărbat. A fost inspirat de Leonidas de foarte mulți ani, așa că acesta a devenit strigătul nostru de luptă și de noroc. Tot ce pot să spun e Slavă Domnului că nu a jucat împotriva lui Andy Murray“, a scris Gerard Butler pe contul de Instagram.

Celebra replică “This is Sparta!” este din filmul ‘300 – Eroii de la Termopile’, în care britanicul Gerard Butler joacă rolul regelui spartan Leonidas.

După o operație suferită în luna fabruarie, Novak Djokovici a revenit la o formă incredibilă. În ultimele două luni, sârbul a câștigat Wimbledon, Cincinnati și US Open. ‘Nole’ a urcat pe locul 3 în clasamentul mondial ATP.

“Crede în tine!”, acesta este mesajul inspirațional transmis fanilor de către Djokovici înaintea finalei de la US Open.

The Believer Part 2

Publicată de Novak Djokovic pe Duminică, 9 Septembrie 2018

Spynews.ro