CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a pierdut în deplasare cu Slavia Praga, scor 0-1. Ardelenii au fost învinși și pe teren propriu cu același scor. Mijlocașul Damjan Djokovic a fost extrem de afectat după acest eșec, dar a recunoscut superioritatea cehilor.

La Praga, Boril a înscris în minutul 66, cu ajutorul fundașului Mureșan.

Slavia a controlat jocul, raportul ocaziilor de gol fiind 13-8 pentru cehi.

CFR Cluj va continua în grupele Europa League.

A fost o şansă unică şi, din păcate, nu am reuşit să marcăm un gol şi să câştigăm. După două meciuri, pot să spun că echipa cea mai bună a intrat în grupele Champions League. Din păcate, ne-au lipsit doi-trei jucători valoroşi şi cred că asta a făcut diferenţa cu o echipă aşa puternică.

Nu am marcat, cred asta e prima greşeală, dar trebuie să facem un compliment echipei adverse, care a luptat. Am încercat să facem un pressing bun, dar ei au fost foarte bine organizaţi pe teren.

E un pic bizar că numai în România nu s-a oprit campionatul pentru echipele care joacă în cupele europene. În alte ţări s-a oprit, în Serbia, în Olanda, în Croația, toate echipele care au jucat în Champions League nu au jucat weekend-ul trecut.

Încercăm să facem tot Clujul mândru de noi (n.a. – în grupele Europa League). Va fi o noapte lungă la hotel, a fost o şansă unică după un parcurs foarte bun din partea noastră, dar, din păcate, acesta este fotbalul„, a spus Damjan Djokovic.