Ionuț Radu a ținut un discurs motivațional extraordinar înaintea meciului cu Anglia, pe care România avea să-l câștige cu 4-2. 

Căpitanul naționalei de tineret a făcut întâi, solemn, prezența, după care i-a motivat pe colegii săi.

Sunteți pregătiți, mă? Deci sunteți pregătiți. Știți ce se întâmplă azi, după meci, nu? Știm cu toții. Hai, George, vino încoa! Băieți, gândiți-vă la tot ce ați trăit până acum, toate emoțiile pe care le-ați trăit, tot ce am trăit împreună, tot ce ați trăit singuri în carierele voastre, totul v-a adus momentul ăsta, v-a adus în cel mai important punct al carierei voastre.

În meciul ăsta, noi o să murim pe teren. Mie nu mi-e frică pentru că vă am pe voi în fața mea. Și am o țară întreagă în spatele meu, în spatele nostru, care ne susține, băieți. Trebuie să intrăm pe teren să-i călcăm pe cap! A venit momentul să le arătăm ce însemnă să fim români, ce înseamnă să fim români cu adevărat. Ieșim pe teren dăm tot pe teren, dau tot pentru voi, voi dați tot totul pentru mine și pentru România și pentru noi! OK?

În seara asta o singură opțiune avem, nu mă interesează, ieșim câștigători! Pentru că noi ne-am născut câștigători și noi, în seara asta o să fim câștigători. La 3, vreau să ne audă toată lumea, cât putem de tare, HAI ROMÂNIA! 1,2,3, HAI ROMÂNIAAAA!”, a spus Ionuț Radu.

Discurs Ionuț Radu

🗣 Shhhhh, vorbește căpitanul! Discurs impresionant al lui Andrei Ionuț Radu în vestiar înaintea victoriei cu Anglia❗ "Mie nu mi-e frică pentru că vă am pe voi în fața mea și avem o țară care ne susține în spatele nostru!". Bravo, căpitane! #liderLIVEBLOG 👉 bit.ly/2FbSPjD#HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Sâmbătă, 22 iunie 2019