RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Dinamo vrea Supercupa la handbal! Savenco: „E un început de drum”

Handbaliștii de la Dinamo sunt convinși că vor începe sezonul cu un nou trofeu. Câștigători ai ultimelor patru ediții de campionat, ‘câinii roșii’ o întâlnesc pe SCM Poli Timișoara în Supercupa de la Brașov, duminică, 25 august.

După două înfrângeri în sezonul trecut în fața Timișoarei, campionii României anunță că e momentul revanșei în duelul de duminică, de la Brașov.

Dinamo este deținătoarea trofeului Supercupei, după ce anul trecut a învins HC Dobrogea Sud Constanța, cu scorul 31-26.

E un început de drum, un început pentru ce va urma, pentru Champions League. Moralul este foarte important într-o echipă de asemenea anvergură. Fiind jucători noi, trebuie să simtă gustul victoriilor, gustul trofeelor. La Dinamo s-a dorit mereu performanță, să pierdem Supercupa ar fi un eșec total„, – Dan Savenco.

Dacă ne uităm la loturi, Dinamo e favorită. Dar Timișoara are în componență jucători foarte valoroși, de echipă națională, care pot decide rezultatul. Important e ca noi să ne facem jocul, să ne uităm la jocul nostru. Dacă jucătorii mei vor juca la un potențial bun, cu siguranță vom câștiga Supercupa” – Constantin Ștefan, antrenor Dinamo București.

SCM Poli Timișoara este câștigătoarea Cupei României, după ce a trecut în finală de Steaua București, cu scorul 31-27.

Suntem puțin datori clubului Dinamo în fața celor de la Timișoara. Sperăm să nu mai fie sincope și să ne demonstrăm valoarea în teren. Anul acesta chiar suntem un grup mai unit decât în trecut și mai valoros„, a spus Răzvan Gavriloaia, handbalist la Dinamo.

Dinamoviștii mizează pe sprijinul suporterilor

Meciul CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara este programat duminică, la ora 14:30. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Campionii sunt convinși că fanii vor veni în număr mare la Brașov și-i vor impinge de la spate spre câștigarea Supercupei.

Cred că va fi o atmosferă frumoasă, e prima oară când joc la Brașov după foarte mulți ani. Nu știu ce vom găsi acolo, dar cu siguranță fanii vor fi alături de noi, cum au fost de fiecare dată” – Dan Savenco.

Atmosfera specifică clubului Dinamo la meciurile importante, ceva extraordinar. Cunoscându-i cât de sufletiști sunt și câtă foame au de performanță, vor să vină alături de noi și cu siguranță vor face tot posibilul” – Răzvan Gavriloaia.

Sper să ne vină suporterii să ne încurajeze. Brașovul e un oraș frumos și sper să ne bucurăm de un nou trofeu câștigat” – Constantin Ștefan.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare